Dracula był nieco kapryśny... ale w sumie miał prawo po tylu latach istnienia i frustracji.. ;-) zagrany został doskonale. I To, że niełatwo było się go pozbyć, też było fajne. No i trzymał swoje gospodarstwo domowe silną ręką :mrgreen: Hugh Jackman owszem niczego sobie. ;-) Zwłaszcza w kapeluszu z tym swoim zawadiackim spojrzeniem i fajną muzyczką w tle. ;-)
_________________ I danced with the shadows
In tranquil chaos I lay naked in the rain..
No i chciałabym mieć to lustro przez które można przejść na drugą stronę. To chyba pierwszy film w którym hodowano małe wampiry. Poprawcie mnie jak się mylę. :-P
_________________ ŚWIATA W RYZACH NIE TRZYMA MIŁOŚĆ, WIARA CZY NADZIEJA ALE I TYLKO EMPATIA...
Znaczy z tego co wiem...to hmm...lustro od dawien dawna było przejściem ze świata żywych do hmm....zmarłych...
Ja osobiście chciałabym mieć Takie przejście ( tu był przedstawiony jako obraz który zamieniał sie brame po przeczytaniu fragmentu po łacinie), gdzie po drugiej stronie byłby mój tajemniczy świat:)