I ten głos... w wersji japońskiej... echh nie mam go dość!
Jego głos i głos Sebastiana... <z rozmarzeniem wpatruje sie w monitor> Ogólnie zwracam dużą uwagę na głosy, zwłaszcza te męskie. Alucard i Sebastian zajmują czołowe miejsce na mojej liście ulubionych męskich głosów. Mogłabym tak słuchać, i słuchać, i słuchać...
_________________ "Jeśli wierzysz, że Bóg stworzył Szatana, to musisz zdawać sobie sprawę, że jego moc pochodzi od Boga i że Szatan jest po prostu dzieckiem Boga, a i my tym samym jesteśmy dziećmi Boga. Nie ma dzieci Szatana, naprawdę."
Fajnie, telefon jednoznacznie uznaje Cię za swojego pana i to seksownym głosem :mrgreen: Niestety mój obecny telefon nie odtwarza tego formatu plików... (polowanie na nowy telefon czas zacząć).
A w kwestii Alucarda (żeby całkiem offa nie robić) - chciałam sobie właśnie Hellsing obejrzeć a tu przykre suprise - usunęli linki. No szlag by człowieka trafił... :evil:
_________________ "Jeśli wierzysz, że Bóg stworzył Szatana, to musisz zdawać sobie sprawę, że jego moc pochodzi od Boga i że Szatan jest po prostu dzieckiem Boga, a i my tym samym jesteśmy dziećmi Boga. Nie ma dzieci Szatana, naprawdę."
Hellsing nadrobiłem całkiem niedawno - jakieś pół roku temu ale serio nie spodziewiałem się tak świetnie stworzonej postaci jak Alucard. Na ten moment to chyba mój ulubiony przedstawiciel wampirów
_________________ I stopped fighting my inner demons. We're on the same side now..